11.4.09

Tour de France 2009


Dit jaar komt de Tour de France wel erg dicht in de buurt!

Op 17 juli gaat de etappe van Vittel via Xertigny (16 km van ons vandaan), Gerardmer, Col de la Schlucht, Munster (lekkere kazen), Col du Platzerwasel, Soultzmatt en Col du Firstplan naar Colmar (de droogste plaats van Frankrijk!). Een stukje dat je ook bij ons vanaf de camping zou kunnen fietsen.

Hoe de exacte route gaat lopen weet ik nog niet, maar het zou zo maar hier voor langs de deur kunnen zijn. Zodra ik meer informatie heb zal ik het laten weten. Alhoewel, de echte liefhebber weet het natuurlijk veel eerder dan ik.
1 opmerking:

  1. Een paar jaar geleden zat de Col de la Schlcht er ook in, een Nederlander won; sprak me natuurlijk aan omdat ik die col ook al een gereden heb (ca. 12 jaar geleden). Afzien!

    BeantwoordenVerwijderen