8.7.10

Een paradijs voor varkens

Volgens Lulu, en dan bedoel ik de buurman en niet de vader, komen onze varkentjes uit Corsica. Nou schijnt het daar volgens de Corsicaanse VVV een waar paradijs voor varkens te zijn, kijk maar op de video! Gelukkig is het ondertiteld, anders begrepen we er helemaal niets van!

Maar voor onze varkentjes is het bij ons ook een paradijs. Aan de aalbessenstruiken die in hun parkje staan hebben ze zich al tegoed gedaan. Ook de kruisbessen en zwarte bessen gaan erin als gesneden koek. En vol spanning wachten ze de perenbomen af. Ik denk dat ze daar gewoon op hun rug met de bekken open onder gaan liggen tegen de tijd dat de peren gaan vallen.
De rabarber heeft gelukkig niet hun interesse, dan kunnen we die tenminste nog zelf eten of er een heerlijk drankje van maken. Maar daarover terzijnertijd meer als we het geproefd hebben en weten of het gelukt is.


We hebben ze nog niet zover opgevoed dat ze ook lekker genieten van een modderbad. En dat zou nu met al die zon eigenlijk wel lekker zijn. Nu moeten we ze insmeren met zonnebrandmiddel !

Geen opmerkingen:

Een reactie posten