23.12.20

 

2020 op la Crèche

 

Het jaar 2020 zal bij iedereen in het geheugen blijven hangen.

De belangrijkste gebeurtenis is wel het Coronavirus dat iedereen beziggehouden heeft en nog steeds houdt.

Gelukkig hebben wij er hier op la Crèche geen lichamelijke gevolgen van ondervonden en voor zover we weten is er ook niemand die ons bezocht heeft die het hiervandaan meegenomen heeft.

Het mooie weer zorgde ervoor dat we vrijwel de hele zomer overwegend buiten, in de open lucht door hebben kunnen brengen waardoor het afstand houden hier vrij eenvoudig uit te voeren was, zeker doordat we in de zomer wat minder bezoekers hadden. Er waren opmerkelijk minder kinderen die we ook echt wel gemist hebben, sommige komen hier al jaren. Dit gemis werd een heel klein beetje goedgemaakt doordat er veel meer honden waren dan gebruikelijk.

Het kampeerseizoen begon met een verrassende groep Polen, wel 12, en leek op bijzondere wijze afgesloten te gaan worden met een boeking van Lee Towers. Deze laatste kon niet komen vanwege een aangescherpt confinement. Bovendien bleken het Litouwers te zijn, hadden we voor niets geoefend met die ellebogen.

 

De afbeelding die we dit jaar voor onze wenskaart gebruiken is vervaardigd door Jan Willem (lightupcollective.com) die afgelopen jaarwisseling ook al het hinderloze vuurwerk op la Crèche verzorgd had.

 

Rest ons nog iedereen fijne, rustige feestdagen en een gezond 2021 toe te wensen, een jaar waarin we hopen iedereen weer gewoon te mogen ontvangen, de hand te kunnen schudden en eventueel te knuffelen.

 

Jos en Ineke

la Crèche

1 opmerking:

  1. Lieve Jos en Ineke,

    Dank voor het kaartje.
    Fijne dagen en een heel goed 2021!

    XXX Kim, Joe, Sef & Jasper

    BeantwoordenVerwijderen