20.7.09

Gastenboek

Welkom in ons gastenboek.
Hier kunnen jullie teksten en commentaren achterlaten. Helaas blijkt het ons onmogelijk te zijn het nieuwste bericht bovenaan te plaatsen.

Klik hier voor het laatste bericht en om een commentaar toe te voegen

48 opmerkingen:

 1. 2002

  Lieve Jos en Ineke,
  het eerste berichtje is van mij, ik hoop dat jullie droom helemaal uit komt en daarmee die van ons.
  Ik beloof veel, een website en een zwembad (over 3 jaar?) maar ik zal het ook echt proberen te doen.
  Gedurende het jaar zal ik jullie missen, maar de vakanties naar Val d'Ajol zullen veel goed maken.
  Heel veel Liefs Gijs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. 2002

  Lieve Jos en Ien,
  Vorig jaar was de eerste keer dat ik op jullie landgoed mocht komen vertoeven. Floor had me natuurlijk wel wat dingentjes vertelt maar wat ik me er precies van voor moest stellen wist ik niet. Nou ik kan jullie vertellen dat ik echt een super vakantie heb gehad en dat ik het heel erg gezellig vond!!! En dat ik hoop dat ik snel nog eens mag langskomen.Wens jullie heel erg veel plezier in Frankrijk

  heel veel kusjes sarah

  lieve ome jos en tante ien, ik beschouw jullie camping als een soort van vakantie/toevlucht paradijs. als ik jullie kant op kom weet ik dat het een hele leuke tijd wordt maar waar ook de handen uit de mouwen gestoken kunnen worden. ik ben niet vies van een beetje zweten en ook niet als het het werk betreft.....dus
  ik voel me erg op mijn gemak als ik bij jullie ben want ik voel me echt familie.

  een hele dikke kus floris

  BeantwoordenVerwijderen
 3. 2003

  Dit is (op verzoek van Ineke) in het taaltje geschreven dat in de oorlog in IJmuiden gesproken werd:"mogedreek taarpen" of te wel omgekeerd praten.

  " Ew mawken roov ed tsur ied ew tche behhen gednoven ne ed tawre-eilgnid keelb an nicepstie tien et kellen. Normod ed tawre-eilgnidden saw re gon leeh leev krew naa ed niwlek, raam tad drew ni nee erxaled nalp pogemonen. Roov marw tarew rood gnalsen po teh kad et nomreten si Soj flez chot tien marw gepolen.
  Rood Ikene drewen ed kebben erlegamgit verkaamt ne koo teh onretsevkijle dnamje nav Soj an teh te-en feeht torge nikurd po sno gekaamt.
  Ebkandt roov edze nafsatitsche maibnace

  Rehnam Ruuts ne Nahenek Tfiek"
  (Herman Stuur en Hanneke Kieft)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Zitten we hier dan weer in de sneeuw!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hoi Jos en Ineke
  Hoe gaat het ik heb heel erg zin in de zomervakantie om naar jullie toe te komen. Misschien komt er een vriendinnetje van mee maar het is nog niet zeker

  Veel kusjes van je lieve nichtje
  DJAME

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Weggerend/weggeregend helaas.... maar aan de gastvrijheid, gezelligheid en culinair hoogstaand niveau heeft het niet gelegen. Volgend jaar zijn we weer van de partij!

  Jerûn

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik weet dat een rok ook gerend kan zijn.
  Groetjos

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Dag Jos en Ineke,

  Heel erg bedankt voor de uitnodiging voor jullie feest, maar helaas kan ik niet komen. Heel veel plezier met al jullie gasten.

  Liefs Harma en Roos

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hallo Jos en Ineke,

  We hebben genoten van de week in jullie appartementje en kunnen het echt iedereen aanbevelen (wat we ook doen). Het allerleukste is dat hond Rover na deze vakantie bij jullie opeens luistert als nooit tevoren en niet meer wegloopt.

  Groeten uit nederland.

  Mo Angelique Machid Yoram en Anai

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Van Geert en Maud kregen we de volgende link toegestuurd. ONTHULLEND!

  https://picasaweb.google.com/mauddejong0/Inspirerend?authuser=0&authkey=Gv1sRgCOi8l_bribzn_QE&feat=directlink

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Van Janneke, Arthur, Lotte en Luuk ontvingen wij de volgende opwekkende mail:

  Haai lieve jullie,

  Wij zijn alweer een paar dagen thuis, na een ontluisterende camping in de Belgische Ardennen. Waarom heeft niemand ons verteld dat België alleen geschikt is om HEEL hard doorheen te rijden??
  Nu is het officieel: we gaan nooit meer naar een Andere Camping.
  Het was echt gruwelijk; een soort snackbar met staanplaatsen. De wc's waren hokjes als in een zwembad, dat je iedere scheet, zucht en plons van je buur hoort, met dagenlang verstopping tot gevolg. De douche in idem hokjes met maar 1 knop waar een lauwe pisstraal uit kwam en waar de shampoo incluis schaamharen van de buurman onder de deur door over je voeten stroomde.
  Lotte merkte heel sip en terecht op dat er overal briefjes hingen met daarop waarschuwingen in plaats van aardige dingen zoals bij jullie. Luuk was zo ontredderd dat hij ervan moest huilen en licht onhandelbaar werd. Arthur vatte de hele misere als volgt samen: hoe kun je makkelijk geld verdienen op een klein stukje natuur aan de Ourthe: door er zoveel mogelijk Vlaamse Neanderthalers op elkaar te proppen. Fijn voor hem was wel dat hij veruit de slankste was.
  Ons automobiel viel erg uit de toon bij alle dikke 4x4's, met in plaats van een B op de nummerplaat een VL (we hebben er zeker een uur over gedaan voor we doorhadden welk land dat was...) en om het af te maken een Vlaams Blok sticker erboven. Er was ook elke dag een verse Telegraaf voor de Nederlandse Vlaamsblokkers, en die werd niet gebruikt om het kampvuur mee aan te steken...
  En het regende maar en het regende maar.
  Kortom: we waren echt heel sneu en we misten jullie enorm!!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Hallo Jos en Ineke,

  Na een heel fijn verblijf bij jullie hebben we in Duitsland een situaatie aangetroffen die zo in het programma "Ik vertrek" zou kunnen. Maar dan vooral hoe het niet moet. Er was geklust zoals in de VPRO annimatieeserie Buurman en Buurman. We hebben het daar dan ook maar 1 nacht uitgehouden en misten direct de rode kamer.
  We zijn nu weer thuis en kijken terug op een heerlijk verblijf bij jullie in de prachtige rode kamer met verrukkelijk eten en een gevuld drank mandje waar iedereen gerust even op kan wachten.

  Tot ziens!

  Frans en Aletta

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Laura en Henk uit Utrechtzaterdag, augustus 27, 2011

  Beste Jos en Ineke
  Wij hebben een paar mooie foto's gemaakt van de bloemen in het badhuis, waarvan we enorm genoten hebben. Ik kan ze hier niet plaatsen, dus ik stuur ze apart op. Zet ze op jullie blog!
  Laura en Henk uit Utrecht

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Jos en Ineke,

  We hebben twee prachtige weken vakantie bij jullie gehad. Helaas konden we niet meer aan de boomhut timmeren, maar er zullen ongetwijfeld andere gasten zijn die de hamer overnemen. :)
  Nogmaals bedankt voor de gastvrijheid en de gemoedelijkheid.

  Carlo, Adinda en Isabel

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Beste Jos en Ineke,

  Na de inpakperikelen van gisteren helemaal vergeten om officieel afscheid te nemen. Wij hebben genoten van de dagen bij jullie! Heel erg bedankt voor de gastvrijheid!

  Groetjes Janine en Mads

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Ha Jos & Ineke,

  Hier dan eindelijk de beloofde reactie! De vakantie bij jullie is ons zo goed bevallen, dat we er nog een korte trip naar Berlijn achteraan hebben gedaan. De Berlijnse keuken (Kebab en Curry Wurst) staat in schril contrast met de overdadige en heerlijke maaltijden die we bij jullie kregen voorgeschoteld. Inmiddels zijn we begonnen met ons eigen "mandje van Jos" die in ieder geval al een fles eau de vie de Mirabelle bevat!
  Ook de twee oudere generaties Almekinders denken nog met veel plezier terug aan hun verblijf bij jullie.
  Wie weet tot een volgende keer en we wensen jullie nog een goede nazomer!

  Groetjes Menje en Pier

  BeantwoordenVerwijderen
 19. hai Jos en Ineke,
  "Gelukkig hebben we de fotoos nog" want het is hier in NL treurig hoor, koud en nat;-) Ik wil eigenlijk wel weer gewoon terug naar la Crèche, maar maandag begint alles weer! Wellicht tot volgend jaar, we hebben echt ontzettend genoten.
  Dank voor de gastvrijheid en de goede zorgen! (Met Elske gaat het overigens buitengewoon goed, op haar wang een leuk deukje nu, 't is net een guitig kuiltje in haar wang;-)

  Liefs, Peter& Annemieke, Bente-Timme-Elske ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Hallo Jos en Ineke,
  Agnes en ik hebben een uitstekende tijd bij jullie gehad en we komen zeer zeker weer eens terug om te fietsen of te wandelen.

  Er staat inmiddels een artikel over Val d'Ajol op mijn website, je mag het kopiëren of de link plaatsen. Als je opmerkingen hebt over de inhoud, of als ik iets ben vergeten, laat het dan even weten.

  groetjes en tot ziens
  Erik en Agnes

  http://www.randoloup.com/nl/?p=359

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Hoi! Ik weer. Peters filmpje van de boomhut staat op mijn blog! We hebben enigszins heimwee:) Groetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Zo fijn om afscheid te nemen met 'tot volgend jaar!'. Het was weer HEERLIJK! En thuis nog nagenoten van een lange reis met een la-creche-wijntje. Tot volgend jaar en ik hoop dat jullie nu ook een fijne vakantie hebben. Liefs! Miriam &Leen

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Erik en Agnes, bedankt voor jullie reactie!
  Overigens kan ik iedereen aanraden de link naar de site van Randoloup = Erik aan te klikken.

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Voor de tweede maal in een maand (ongeveer) hebben we een bezoek gebracht aan La creche om te genieten van jullie gastvrijheid, onze klimbenen te verbeteren en om vervolgens onze onuitputtende honger te laten stillen door de heerlijke culinaire hoogstandjes van Ineke! Het was weer genieten! Komen snel weer terug (zijn nu bezig om onze tijdritbenen te trainen op het vlakke)
  xxx Arjen & Cindy

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Conny en Gerard Brediuszaterdag, juni 30, 2012

  Hoi Jos en Ineke, we hebben het heerlijk bij jullie gehad. We logeerden in de Rode kamer, wat is die ruim zeg en een mooie "eigen" badkamer, heerlijk. Ineke je kan heerlijk koken en we hebben ook daar van genoten net zoals het uitgebreide ontbijt. Wat een verwennerij. Als we weer eens naar Frankrijk gaan dan komen we weer bij jullie logeren en genieten. Dus alle mensen die het nog niet weten: Lekker boeken, je zult er geen spijt van krijgen!!!!. Groetjes Conny en Gerard Bredius

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Hoi Jos en Ineke,
  We zijn weer veilig thuis! Het was echt helemaal super bij jullie.Niet alleen door jullie maar ook door de andere leuke mensen op de camping en in het B&B Nogmaals bedankt voor alles, ons zien jullie zeker weer een keer terug! Groetjes Claude Liv Fee Toet en Woest. X

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Beste Jos & Ineke,
  wij hebben genoten van onze week vakantie bij jullie op de camping! Wij gaan jullie adres zeker aanraden bij vrienden en familie dus misschien ontvangen jullie in de toekomst wel meer belgische gasten :)
  Bedankt voor het lekkere eten, de gezellige sfeer, gastvrijheid en de mooie paradijselijke omgeving!!!
  Groetjes,
  Caroline, Nicholas, Maithe & Renée

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Lieve Jos en Ineke,
  Wat hebben wij genoten bij jullie! Heerlijk dat klapwijntje op een zondag met een hittegolfje!Dank voor de liefdevolle manier waarop jullie alles doen. Het koken samen vond ik ook erg leuk. Max heeft zich super vermaakt, wat niet altijd makkelijk is als je 14 bent. Wij zeggen het voort, en komen zeker een keer terug. Veel liefs van Victor, Max en Annet

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Hallo Jos en Ineke!
  Nu op dit moment een waterig zonnetje zich laat zien denk ik even terug aan de gezellige tijd bij jullie vorige zomer.
  Ik krijg zin om weer met Ineke te mogen koken en wijntjes te drinken! Wij hebben afgesproken dit jaar niet op vakantie te gaan maar ik krijg steeds meer zin in een paar dagen bij jullie in de rode kamer.....Misschien tot deze zomer?
  Groetjes Evelien (en Hidde)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. dat zou ik wel heel gezellig vinden......
   hopelijk gaat het lukken!

   vanaf zaterdag gaat het trouwens prachtig weer worden, veel zon en zomerse temperatuur; 20gr.
   we hebben er zin in!

   dag; groeten van Ine en Jos

   Verwijderen
 30. Quand martin, martin, martin
  Se lève de bon matin,
  Le martin, martin-pêcheur
  Se réveille de bonne heure.

  Il va pêcher le goujon
  Dans le fleuve, auprès des joncs,
  Se régale d’alevins,
  Boit de l’eau mais pas de vin.

  Puis martin, martin, martin
  Va dormir jusqu’au matin.
  Je souhaite de grand cœur
  Devenir martin-pêcheur.

  (Robert Desnos, Chantefables, 1944-1945)

  Dit fraaie gedicht werd me door Bert en Waltraud toegestuurd.

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Hai !
  Van vrienden kreeg ik jullie camping als tip. Wij rijden komende 2 weken in het oosten van Frankrijk rond. Echter de 'knop' adres-route-contact doet het niet?! Dat is jammer!!! Kunnen jullie me mailen zodat we eventueel bij jullie terecht kunnen?
  Vriendelijke Groet, Babiche
  Babicheubben@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Met ons kindje van 2 jaar verbleven we deze zomer in het appartement boven het badhuis van de camping. Een gezellig eigen plekje te midden van een prachtige natuur camping waar wij ons algauw thuis voelde. Heerlijke plek voor kinderen om te spelen & te ontdekken, genoeg ruimte om ook je eigen rust moment te vinden. De eigenaren zijn twee gastvrije, warme en behulpzame mensen en de vrouw des huizes maakt voor een vast bedrag een smakelijke, uitgebreide en gezonde maaltijd! ( wel reserveren van te voren). En, niet te vergeten, de dieren die leven op de camping ( geiten, kleine varkentjes, poezen en een hond), worden met toewijding en een boel liefde verzorgt door de eigenaren. Eén aandachtspunt: we vonden het appartement wat vochtig en we roken dit soms ook. Reden zal zijn dat we boven badhuis verbleven. In de zomer niet zo'n probleem,maar in de herfst weet ik niet hoe dit zal zijn....
  Een plekje om te onthouden! We komen graag een keertje terug,
  Ramon, Anne en kleine Elina

  BeantwoordenVerwijderen
 33. Twee weken geleden een 5 tal dagen van La Crèche mogen genieten. Heerlijk met z'n tweeën van de natuur en de rust op de camping mogen genieten. Een ontspannen welkom op een ontspannen camping; Het badhuis is een unieke ervaring; een reis door de tijd.
  Zeker aan te bevelen, ook als je 'maar' met z'n tweeën bent; er is genoeg te wandelen en te genieten.
  Wim en Lia Geurts

  BeantwoordenVerwijderen
 34. Was even lastig te vinden in het donker, maar de ontvangst en het verdere verblijf waren geweldig. Jullie verzorging van ons inhalige wielrenners was bijna 'over the top', maar we hebben er heerlijk van geprofiteerd. We komen vast snel terug, en dan met gezin! Bas & Boris

  BeantwoordenVerwijderen
 35. Uit een mail van Kees Duijvestein:
  ....
  Van een heel andere orde, maar ook heel plezierig is het contact dat ik heb overgehouden met Jos Determeijer (Josje met zijn rode ...) Hij heeft samen met zijn vrouw een kleine natuurcamping La Creche met bed en breakfast mogelijkheden in de Vogezen bij het plaatsje le Val d'Ajol. Een prima plek voor een tussenstop op weg naar zuidelijke streken. Je kan er ook dineren, Ineke de vrouw van Jos kookt geweldig, dit alles met de beste prijs/kwaliteit verhouding van heel Frankrijk Kortom het is een echte omfiets-B&B, wij fietsen er niet voor om want voor ons ligt La Créche precies op de route en op de helft als wij naar Italië (Montrigiasco bij Arona aan het Lago Maggiore) gaan. Als je wil kamperen moet je in het hoogseizoen op tijd reserveren, voor de kamer gasten is er haast altijd plek. Omdat wij allen op een leeftijd zijn dat wij onze eigen agenda mogen invullen, is het toch aan te raden om buiten het hoogseizoen langs te gaan, dan is er aan tafel meer tijd voor sterke verhalen.
  ....

  BeantwoordenVerwijderen
 36. marjolein lommersezaterdag, juli 04, 2015

  Zaterdag 6 juni...gearriveerd op La Creche!! Wat een feest om na een aantal jaren op jullie landgoed te vertoeven. Het was echt een paradijsje op aarde. Dank jullie wel voor je gastvrijheid. Dikke kus voor jullie beide en volgend jaar zijn we er weer.

  BeantwoordenVerwijderen
 37. Hoi Ineke en Jos,

  we hebben erg genoten bij jullie deze zomervakantie, dank voor jullie gastvrijheid en warmte groet Alex, Janet, Anne Meike en Sofie

  BeantwoordenVerwijderen
 38. In september nog een paar dagen er russen uit. La creche aanbevolen door vrienden..
  Wat een fijne vrienden hebben we toch. Zo naar ons zin hier. Vuurtje maken, lieve gastheer en gastvrouw, prachtige omgeving. Kortom genieten!

  BeantwoordenVerwijderen
 39. Heerlijke dagen bij Jos en Ineke in de voghezen. Vuurtje maken, mooie omgeving en goede wijn. Wat willen we nog meer. La creche?
  Robert en Anna

  BeantwoordenVerwijderen
 40. zielony flaming Incredibly useful, looking onward to returning.

  BeantwoordenVerwijderen
 41. http://kosmetikana.pl Thanks, this site is really practical.

  BeantwoordenVerwijderen
 42. nutrisolutions.pl thank so considerably for your site it aids a lot.

  BeantwoordenVerwijderen
 43. Goedemorgen Jos en Ineke

  Hier met Lieuwe Greidanus en Machteld van Hunenstijn.
  Wij waren in juli 2017 bij jullie op de mooie camping en hadden de tent mooi afgelegen staan.
  Ik heb nog filmpjes en foto's gemaakt en een interview met jullie gedaan.
  Helaas is het interview mislukt en heb ik het wat opgeschoven om er later weer mee verder te gaan maar dat is door de drukte er bij gebleven. Ik vond een mooie verstuurde kaart terug van die jullie mij een poos geleden verstuurd hadden. Toen dacht ik moet toch maar weer even contact maken want ik weet ook niet of jullie die camping nog hebben want jullie wilden er door het ouder worden er toen mee stoppen.

  Vriendelijke groet,

  Lieuwe Greidanus.

  BeantwoordenVerwijderen