31.12.23

Jaarwens 2024


 

2023 het jaar van de honden

 

In China zijn er andere dieren aan de beurt maar op la Crèche waren het duidelijk de honden dit jaar.

Heel opvallend is Bello die vanuit Roemenië sedert januari zijn intrek genomen heeft op la Crèche. Dankzij zijn asielervaring kan hij heel goed overweg met andere honden. En dat waren er nogal wat dit jaar: Klaasje die inmiddels al ruim 9 jaar hier woont, Zulu, Vida, Tommy, Tina, Kyra, Lotje, Snubbe, Rudi, Rhea, Tulip Noir, Remus, Pippi, Nouna, Nina, Mobest, Minou, Mick, Maylo, Luna, Lola, Loef, Lizzie, Laska, Lalou, Lady, Katja, Juna, Jinx, Jefe, Iwan, Ivy, Incella, Ikkie, Harrie, Guusje, Django, Dizzy, Carmen, Bé, Boris, Billie, Bibi die trouwens ook als hamster hier was, Chewie, Bay, Arie, Abbie, Noortje, Harley, Rudi, Uno, Souki en vast nog een paar waarvan de namen erbij zijn ingeschoten.

Ook doet Bello het steeds beter met mensen, gelukkig maar want die waren er ook weer heel veel op la Crèche, te veel om allemaal op te noemen.

Een dieptepunt deze zomer was de beslissing om Anton in te moeten laten slapen. Helaas was hij op. Maar hij heeft 15 mooie jaren op de geitenberg doorgebracht. En er zijn waarschijnlijk weinig bokken die zo’n mooie begrafenis hebben gehad. Het toegangsweggetje naar de camping hebben we “Het Anton de Bokpad” gedoopt.

Het komend jaar heten we iedereen, mens en dier, weer van harte welkom, ook al hebben wij gezien de al maar stijgende leeftijden besloten het wat rustiger aan te doen.

 

We wensen jullie fijne feestdagen en het allerbeste voor 2024.

Jos en Ineke Determeijer – Waqué  en de beestenbende

p.s. Die opgeblazen 25 verwijst naar het feit dat we 25 jaar geleden de eerste kampeerders ontvingen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten