22.6.14

De Meest Begeerde Kampeerplaats?

De Meest Begeerde Kampeerplaats is natuurlijk vanzelf al op la Crèche.

Maar nu hebben we een plaats gecreëerd, of eigenlijk gerestyled die toch echt het etiket van Meest Begeerde Kampeerplaats verdient.
De plaats in het Bos van Gino, inmiddels voormalig Bos van Gino, is groter geworden (12 x 10 meter). Er is een annex-plaatsje bijgekomen (10 x 5 meter) en behalve de bomen die voor de ochtendschaduw zorgen hebben we nogal rigoureus laten kappen. Er staan nog wel wat bomen/stronken waar hangmatten tussen gehangen kunnen worden, wel 6.
Verder wordt het een omgeving met wilde bloemen en jong opschot. Ook is er daar meer kans op wilde dieren, vanmorgen nog vossensporen waargenomen!Het is nu allemaal nog een beetje kaal, we zitten met smart op een buitje te wachten zodat er wat gras komt. Op de achtergrond een paar van de hangmatbomen.

De plaats bestaat nu uit 2 niveaus. Het hoogste niveau ligt hier al in de ochtendzon.

Het onderste niveau in de avondzon, gezien vanaf het hogere niveau.
En passant hebben we o.a. ook het pad vanaf de camping, langs het badhuis naar het woonhuis laten restaureren. Dat was zeker wel nodig na al het graafwerk van de laatste weken.

1 opmerking:

  1. Wat een werk, ik ben benieuwd hoe het er inmiddels uitziet. Kan niet wachten om komende week de bomen eens aan een grondige hangmat-test te onderwerpen. Tot zaterdag!

    BeantwoordenVerwijderen